Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Sziasztok!
    Kicsit nyugtalan vagyok, de remelem csak tulvizionalom a dolgot. Ma adtam el 330ezerert egy szep allapotu, de oreg Opelt. Olajat nem ette, de a viz kicsit fogyogatott par ezer kilometerenkent. Ezt jeleztem telefonon, autohirdetesben, szemelyesen is. Azonban ez az adasvetelibe nem tortent beirasra, mondvan, ok helyrerakjak a kocsit, aztan tovabb is adjak. Ezt mar a telefonban is jelezte a srac.
    Adasvetelit kitoltottem elore (a reszemet), de mikor asztalhoz ultunk, elovettek az o peldanyukat. Rendes adasveteli, tulajdonjog atruhazasos, atneztem. Csak azert volt sajat peldanyuk, mert mint autokereskedok vennek meg. A srac aki itt volt, o lett a tanu, edesapam a masik, jogi szemelynel meg belyegzo, illetve egy nev, akit utolag leelenorztunk, hogy o a ceg tulaj.
    Amit furcsaltam, hogy adasvetelibe miert nem alartak, hogy beleirjam megjegyzesbe azt a par hibat? (azt mondtak, hogy igy nem tudjak majd tovabb adni, mert amugy is helyrehozzak ezeket) Tulajdonjog atadas eseten ez csak koztem meg a ceg kozott jon letre gondolom. Tovabbadhatja ugy, hogy nem irjak a nevukre? Ezutan lesz nekem barmi gondom belole?
    Neten mar bejelentettem online a tulajdonjog valtozast, illetve idopontot is foglaltam kedd reggelre, igy az en reszem megteszem.
    A ceg amugy 2020ban lett bejegyezve 3 es 5 millio jegyzett tokevel.
    Szerintetek bajos lehet ez, vagy csak tulaggodom? Elnezest, ha zavaros az irasom, csak kavarognam a fejemben a gondolatok.
    Megjegyzem, amit meg furcsaltam, bar eletemben egyszer adtam el autot, igy nincs gyakorlatom benne, de kerte a srac irjam a megjegyzeshez, hogy vallalom a felelsosseget, hogy nem lesz gond az eredetvizsgan.... ez is kicsit fura volt nekem. Apam szerint tulreagalom.

Új hozzászólás Aktív témák