Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz kaszaking #63120 üzenetére

    Elvileg kell adnia garanciát. Csak elég nehéz bizonyítani hibás szerelésnél is a dolgokat. Mondani lehet bármit, kérdés, megéri-e a hercehurca. Egy éve jártam úgy, hogy műszakira vittem a kocsit, amihez megpiszkálták a kipufogómat. Ezt nem sokkal követően mivel zörgött, többször is visszavittem, hogy valami nem oké. Majd a kocsi elkezdett vergődni, erő elfogyott, füstölt, stb. Visszamentem, elhajtottak. Szerelőkeresgélés, szanvedés. Végül találtam valakit, aki szétkapta. A lényeg: gyűrűzés, kipufogó szelepek cseréje, első dupla és középső katalizátor cseréje, meg ami ezzel jár. Mindez egy hibás szerelés miatt.
    Elmentem ügyvédhez is, de arra jutottam, hogy nem éri meg a hercehurca. Mire látnék valamit a pénzemből, ez még sokkal többe lenne, mint amennyibe az egész művelet került. Nem lebeszélni akarlak, járj utána, de itthon nem egyszerű elintézni egy ilyen ügyet.
    Arról nem beszélve, hogy ha visszamegy az ember, hogy garanciában csinálja meg, mi a biztosíték, hogy nem trehány munka lesz az is.

Új hozzászólás Aktív témák