Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    Sziasztok! Létezik-e a (világ)piacon jelenleg olyan kagyló kialakítású (tehát kinyitható kivitelű, és manuális billentyűkkel is felvértezve) okostelefon amelyben Android 7-nél frissebb Android van? Jelenleg, tehát amit újonnan is meg lehet venni legalább ebay-en, amazonon és hasonló helyeken, használtat nem szívesen vennék.

    Most egy Samsung Galaxy Folder 2-m van, de sajnos tegnap óta a benne üzemelő Android 7-tel már nem hajlandó a Wolt Futár App együttműködni :( Így aztán bármennyire megszerettem ezt a Folder 2-t, nincs más hátra mint előre, sajnos váltanom kell.

    És gondoltam próbálok most is futni vele egy kört itt, mert amúgy annyira szívesen maradnék továbbra is egy szétnyithatós kivitelnél.

    Én egyet amúgy elvileg találtam: CAT S22 Flip. Mi róla a véleményetek, mennyire lehetne ezzel futárkodni, tehát mennyire bírná el rendszeresen min. 3 alkalmazás, a futár app, a Waze és a telefon alk. használatát, meg esetleg címre várás közben pár közösségi oldal használatát, mint Telegram, Messenger, Facebook? Ahogy a Samsungnak, úgy ennek is csak ennyit kellene tudnia, de azt akkor már persze remélhetőleg zökkenőmentesen.

    Tudom, hardveresen nem éppen egy erőmű ez az S22 (és akkor még finoman fogalmaztam), dehát amúgy meg mégiscsak Android 11 döcög már rajta, így hát az Android 7 után akkor is komoly technológiai szintugrásnak mutatkozik számomra a dolog, ill. remélhetőleg ezzel megint kihúzok így akkor majd legalább 5 évet.

    Ill. nyilván ami égetően fontos kérdés, hogy mivel ezt a telót a Caterpillar eredetileg csak az észak-amerikai piacra szánta (méghozzá T-Mobile csomaggal), hogy vajon mennyire tudom majd magyarosítani a telefont, ill. mennyire lesz hajlandó elfogadni az én Digi-s SIM kártyámat, ami tavaly jún. 1. óta már a Vodafone hálózatát használja, csak hogy még bonyolultabb legyen a szitu. Na de a Folder 2-t meg csak a távol-keleti piacra szánták, aztán mégis, mivel Android ugye, első bekapcsoláskor pikk-pakk ki tudtam választani hozzá magyar nyelvet is. Meg a magyar SIM kártyákkal sem volt semmi baja. És mivel ebből az S22-ből is van nem egy "unlocked", vagyis kártyafüggetlen kártya megjelölésű az ebay-en és az amazonon is, így remélem megalapozottnak találjátok hogy minderre akkor tán csak van esély az S22 kapcsán is.

    Íme amúgy:
    [link]
    [link]

    Szóval mit gondoltok, működhet?

    De persze ahogy kezdtem is, ha van még más készülékjavaslatotok is, akkor csak tessék, nyitott fül (ill. szem) vagyok :)

    Amúgy milyen egyszerű is lehetne a dolog ha létezne már Samsung Galaxy Folder 3 is. De hát nem létezik :( (Igen, tudom, van viszont Samsung Galaxy Z Flip meg Z Fold.... ja, fél milláért. Menjenek a pi..)

    Előre is köszönök minden segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák