Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    Elkezdtem nézni a billentyűket, meg az ajánlott listát. Ajánlott lista elejét nem értem mi alapján, látok ott szigetest is meg ultralaposat. Nekem pokol mindkettő, bár a szigetes laptopra 1,5 év alatt valamennyire rá állt már a kezem, de akkor is szörnyű.

    Legalján a HP van, na abból van nekem 3 is konténeres kukázott, meg egyetemen is sok helyen az van. Gépelni oké, lába kiváló. A Space viszont szörnyű, egyrészt hogy befelé van döntve, másrészt instabil, inog, hosszú útja van, csattog zörög. K120 is van sok helyen az egyetemen, az szimplán gagyi a Deluxe 250-hez képest. Meg Deluxe 250 is van. Abból nekem most 2db van konténeres kukázott, de mindkettő PS/2-es. Azért adtam pénzt, valami 750/db meg megtakarítani...

    Egeret már vettem az ajánlott listából, Maurus GX, az bejött, pici kezem van, Jaffa talp meg súly ki, frankó. De most vertem el 82k-t az új gépre, billentyűvel nem számoltam, szóval gond van. (i5-3470+GTX750Ti 2GB+4+4GB a postán) Nincs rajta PS/2 egyáltalán. Átalakítóm meg input lagos nagyon.

    Magyarul ha lehetne kukázni valamit ami USB-s és tud annyit mint a Deluxe 250, nekem jó. Konkrét Deluxe 250 nincs USB-s használt.

    Pár példa a kívánt kialakításra, mind gagyi Genius szerintem túl drágán:
    [link] [link] [link]

    Lefelé hajlik az alsó gombsor, nem befelé dől. Hogy ez mire és minek?

    Tedd a bal mutatóujjad az S betűre, a bal hüvelykujjad meg a Space-re. Középső ujj a CTRL-on nyugszik de azt nem kell nyomni. Na itt kellene percenként megcsinálni akár 15-ször is azt, hogy a spacet leütöd 0,04sec alatt, mert te vagy vérgémer pistike, aki világszinten top30 legjobb egy népszerű autós fosjátékban. (tenyér laposan fekszik)

    Minden más itthoni billentyűzet alkalmatlan erre. Többnyire 15 éves darabok, még W98 logoval. Mitsumi, Compaq, HP, BenQ, igen jó állapotban. Egyébként van mechám is, még a 386-os géphez az volt, de az DIN dugós :DDD

    Kérdeznék kettőt:
    Miért megy tönkre a membrános 2 év alatt? Mikor én eleve használtan jutottam hozzá az összeshez eddig (kivéve a Hama tévedést). Az én Asphalt 8-am a spacet hamar kinyírja persze, de az nem normális terhelés.

    Valamint hogy lehet mérni a key rollovert? Melyik a 3 vagy a 4 definíció szerint?Én az MS oldalán néztem azt az interaktív billentyűs cuccot. Az alapján a Deluxe 250 kb mindenre jó, ami default FPS-ben meg autósban előfordul. Míg a többi itthoni billentyű mint mondtam 3 gombtól kifeküdt. Szóval biztos többet tud mint a szétvert Hama, vagy a 2 kilós Compaq.

    Használt membránosért 2k-nál többet nem adok, annyiért szerintem semmi nem lesz.

    Mechát elkezdtem nézni, sokkoló az ára a két ajánlottnak, a Tesoro Durandal meg a CM QuickFire szériának. Utóbbi szvsz kicsi kávával rendelkezik lapos kéztartáshoz.
    Tulajoktól kérdezem, a space milyen? Rendesen alá van támasztva? Mert azt látom hogy befele dől, de a kívánt kialakítás csak membránosban lesz, egy billentyű, meg ha vigyázok rá akkor csak kitart 6 évig. Drága egér bejött. Szerintem ez is be fog.
    Nyilván a clicky kapcsolót el fogom kerülni, azt pötyögtem eleget kölyökkoromban, most is itt van a szobában, nem akarok csattogni :DDD

    Egyelőre ennyi, remélem nem csak ignoráljátok.

    Ja és világítás, meg LCD meg multimédiagomb, makró nem kell, semmi se. 15W-os izzó meg a két monitor világít eleget, meg vakon gépelek úgyis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák