Hirdetés

Aktív témák

  • semmiho

    tag

    Már kb. 2 hete nézegetem az új notebookokat, max. nettó 200-220e Ft-os árkategóriában. Üzletekben is járam, Mammut-ban EDigital és mellette a 2 notebook-os bolt, vagy éppen Saturnban, voltam kinn a budaörsi MediaMarktban stb., és azt állapítottam meg, hogy rengeteg számomra tökéletes notebook van ma a piacon, ami a belbecst illeti, de (DE!) amint a képernyőt nézem, a kép egyből erősen árnyalt. Nem csak átvitt, hanem a szó direkt értelmében is... A mostani otthoni utazós notebookunk egy 2005-ben vásárolt szuper kis MSI S270-es, már 64-bites procival, gyönyörű képernyővel. (Kár, hogy kezd alaplapos lenni, USB-k néha nem működnek és tsai gondok...)
    Szóval, csak egy olyan gépet keresek, aminek van olyan jó képe, mint a lassan 6 éves (!) MSI képernyője, de úgy látszik, túl nagyok az elvárásaim. :)
    A Sony-ból találtam és láttam élőben olyat, ami jó lenne, de nettó 300e fölött volt az ára. Ja, ami még tetszik és tényleg jó a képe, az a Macbook és Macbook Air (a "sima" Macbook végülis beleférne a keretbe, cipőkanállal.)
    Hogy van ez mostanság, ez a kijelzősdi? Az MSI-nél szinte bármilyen szögből nézem, tökéletes, színhű képet látok. De itt van ez a köncsön-notebook most előttem, amin e sorokat pötyögöm, ez egy 200e Ft-os Lenovo és valami szörnyű a képe... :/
    Hol keresgéljek, kik adnak még jó áron, jó képernyővel notebookot? Eddig az egy, azaz egyetlen ilyen a Macbook volt, ami élőben meggyőzőnek tűnt. A felbontás lehet kompromisszum, a processzor is, a grafikus chip sem zavar, ha csak valami olcsó lesz benne, de a kép legyen briliáns és gyönyörű! :)
    Köszi!:)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák