Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz ki0817 #47998 üzenetére

    Akkor szépen sorjában :D
    T61-ben is van, rollcage-nek hívják - műanyag merevítés helyett fém a belseje. Bár a ProBooknak is masszív a belseje (extra műanyag merevítések), nekem a Latitude szimpatikusabb - de erről megoszlanak a vélemények.

    4 év helyszíni garancia azt jelenti, hogy bármi gond legyen a gépeddel, felhívod a Dell supportot, és ők másnap kiküldik a szakit, aki előtted megszereli a gépet :)

    GPU - graphics processsing unit, processzorba integrált iHD3000 a Latitude-ben, a 180k-s ProBookban , illetve HD6630M az Edge egyes modelljeiben, de iHD3000-rel elérhető a többi is. Ez a leggyengébb, de egyben a legkisebb fogyasztású is, hogy ha nem szeretnél játszani, nagyüzemben videót konvertálni, vagy 3D modellezni, akkor nincs rá szükséged.

    SSD - solide state drive, ez hozza a leglátványosabb javulást a mai gépek tekintetében, ugyani már a T61-esedben is a HDD fogja vissza a felhasználói élményt. Ha abba is tennél egy SSD-t, sokkal gyorsabb lenne érzésre, mint akár egy i7-es gép!
    Teheted a HDD helyére, és akkor a HDD-nek veszel egy külső tartót, amit mondjuk USB-ről vagy eSATA-ról használsz, vagy teheted az ODD helyére beépítőkerettel, de ugye ekkor nem lesz benne a DVD olvasó (én spec alig használom ez utóbbit).
    20-ért 64, 30-ért 128GB-os SSD-t osztogatnak. Oprendszernek, programoknak kell csak ráférnie, és ezeknek a megnyitását, indítását gyorsítja nagyon nagy mértékben.

    a 125k-s 4530s valószínűleg külföldi gép lesz, 1 év garanciával, erre legalább 20k a két éves garanciabővítés - ezt ugye nem győzöm hangsúlyozni, mert az ördög nem alszik! És ez is hasonló hardverrel van, mint a Latitude.

    Ha van még kérdésed, kérdezz bátran!

    (#48013) ki0817: nem rossz gép, de az 13"-os, tehát jóval kisebb mint az említettek, és Te azt mondtad, hogy 15"-ösnél kisebbet nem szeretnél.

    (#48021) Segesdy: amikor 64 bites oprendszert használtam (3 éven keresztül), egyedül az egyik anatómia atlasz CD-s verziója nem futott a gépen, úgyhogy ettől nem kell félni, hogy valami nem fog futni 64bites oprendszeren.

    (#48017) bruki006: játszani szeretnél? Mire kell az i5-ös processzor? (A felhasználói élmény NEM fog tőle javulni).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák