Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petrosilov

    tag

    Sziasztok!

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Akár most is, de tudok vele várni, van mivel dolgozni.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? - Jó lenne 350 ezer alatt maradni. De ha muszáj...
    (3) Felhasználás? - Fotószerkesztés: Lightroom és Photoshop, munkára kell. Gyors legyen.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Nem játszom rajta.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - 12-13 coll, IPS, minél nagyobb színtérrel, kalibrálhatósággal, nagyon jó lenne ha legalább az sRGB színteret meg tudná jeleníteni.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Folyamatosan úton van a gép, életciklusa alatt akár több százezer km-t is utazhat. Fotós hátizsákban lakik és többnyire nomád körülmények közt van használva. (Autóban, árokparton, bárhol. Időnként asztalon is.)
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows 10
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Legalább 256GB SSD, 16GB Ram, (na jó, 8GB is elég lehet) Optikai nem kell.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - Mechanikailag is bírnia kell, eddig ami volt már és elégedett voltam vele: Dell 7240, HP Elitebook. Ami nem: Acer mittudoménmi, nem bírta a szállítást. Gyorsan megváltunk egymástól, közben jól megismertem a márkaszerviz működését.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Ilyen igényekkel inkább csak használt jöhet szóba, bár ha tud valaki valami jót és újat, nem vagyok semmi jónak az elrontója.

    Köszi szépen annak, aki veszi a fáradtságot válaszolni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák