Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    Topikgazda

    válasz 2thletme2day #57867 üzenetére

    Mikor megvettem a Runnerem, akkor az első teló felújítással kezdtem. Ha mázlid van, akkor találsz bontott Runner (pl VXR) olajos teleszkópot villaszárral 40 ezer körül. Elvileg ez plug and play, maximum a féknyereg felfogatásánál kell valamit mókolni azthiszem, mert más a tartókonzol, illetve a keréktengelyt kell cserélni, a hozzávaló sebességjeladóval együtt.

    Nekem jó volt a teló csillapítása, csak volt egy minimális lötyögése. Szimmeringet meg egy két dolgot lehet itthon kapni hozzá, viszont patront,perselyt nem(csak rendelésre). Három lényeges dolog van, amit ki kell cserélni, ha felakarod ujítani: szimmeringek(kb 3 ezer a pár), egy teflon persely ami megvezeti a villaszárat, illetve a csillapító patron(a lényegi részek a baloldali telószárban vannak)
    A teflonpersely szokott megkopni, akkor kezd el picit szitálni az eleje, illetve lötyögni a becsúszószár. A csillapító patron meg ha tönkremegy, akkor szűnik meg a csillapítás.

    Itt megtudod nézni a robbantott ábrát, illetve pár cuccnak a gyári számát,nevét,árát(érdemes máshol is megnézni, mert olcsóbban kijössz)[link]

    Szerk:
    Közben találtam ezt: [Olajos teló]
    25k-ért, ajándék :K Ennyiből még a normális zsírós teló felújítás se jönne ki a sok szopással együtt :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák