Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    Sziasztok! Szomorú történet, és tanácstalanság. Segítség kellene.
    Szüleim, mindketten egy egyházi flottában voltak (Voda) előfizetők és kettejüknek összesen 9 telefonszámra szólt az előfizetés. A család telefonálási/kapcsolattartási szokásait így lefedte.
    most 4 hónap leforgása alatt mindkettejüket elvesztettük :(

    A bátyám és én továbbvinnénk az előfizetést, de kegyeleti okokból, inkább a nevünkön lenne az előfizetés.(meg a számlázási cím meg minden)
    Az a probléma adódott, hogy több mint 16 éve, mikor beléptünk, akkor pont én és tesóm számhordozók voltunk, erre most kiderült hogy ha átkerül az előfizetés a nevünkre akkor mi bukjuk a hordozott számunkat.
    (a központ elmondása szerint ilyenkor egy napra karanténba kerülnek az érintett számok, de a telekom a 30-asokat elszippantja és nem kapjuk vissza - ez valami technikai probléma nem tudom, (egy jegyzőkönyvet azért felvetettünk, a hézagos volt a tájékoztatás, van e erre vonatkozóan bármi segítség mégis a szolgáltató részéről, mondták h 30 nap, de eléggé elzárkóztak, pedig szerintem tök korrektül mi több tisztelettel érdeklődtünk, hogy mi újság. )
    szóval technikai nehézség okán továbbá hogy meglehetősen érzéketlenek voltak úgy ezzel az egésszel, az is felmerült hogy elköszönünk ettől a flottától közel 17 év után. :F

    Itt szeretném megkérdezni hogy valid opció-e az iqpro adatba bekerülni?
    az az 1600HUF körüli havidíj az kb oké a 4gb adattal,. és a 9 forint körüli percdíjjal. nagyjából hasonló kondíciókkal vagyunk most is. nem is kell több.
    jah igen a telefonszám jó lenne ha a nevüknön lenne. ennélfogva még kevesebb ötletem van.

    nagyon láma vagyok ebben (meg egyébként is minden is nehéz most ebben az időszakban)

    Mit kellene tennem kihez fordulni, mi a menete ennek? ez ugye egy flottaváltás lenne két előfizetővel és 9 db számmal.

    Nagyon köszönöm a segítséget és amúgy bármit meghallgatok.

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák