Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Jóest' uraim!

    Megnéztem az ajánlóban a fejeseket, de egyik sem nyerte el a tetszésem. Még az is megeshet, hogy nem is létezik az általam keresett darab.

    Egy ultrakönnyű utcai viselet kellene, nem baj ha a kagylója is kicsi. Valami olyasmi mint a Sennheiser PX200-II, csak kicsit olcsóbban.

    Igazából csak a kis cincogókat akarom kiváltani vele, mert az earbud fülesek erőtlenek, az in-ear tamponokat meg nem nekem találták ki, vettem pár hónapja egy Denon AH-C360 fülest, 18k-ról volt leértékelve 5 ezerre, nem akartam otthagyni. Hát... nem nagyon használom, jó ha ötször volt a fülemben. Az erős mély eltolódást előbb meg tudnám szokni mint azt, hogy a bal hallójáratomban az istenért sem akar benne maradni, semmiféle harangot nem vesz be ez a fülem, kicsi, nagy, rövid, hosszan benyúló, mindegy, egyszerűen olyan a formája, hogy kifingja magából, hát nem tudom szebben megfogalmazni. Az meg idegesítő, hogy 3 percenként tömködöm vissza, hogy lassan lecsorogva újra kiessen.

    Árban a 10k vagy az alatti kategóriára gondoltam. Mindegy, hogy zárt-nyitott, a hangképben a V-kiemelést keresem, szeretem a határozott, de nem eltúlzott basszusokat (a dobot ütni kell a dobverőkkel, nem szétverni egy lapáttal). Van itthon egy Sennheiser HD202 fejhallgatóm, tudom nem nagy eresztés, de ezt például kedvelem, noha kicsit túl erős a mélyekben, de ha van ami ehhez hasonló, kellően kompakt és 10k vagy alatt megvehető, akkor ne tartsátok magatokban. :)

Új hozzászólás Aktív témák