Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronson

    őstag

    Sikerült ma hozzájutnom jó áron egy Sound Blaster E5 DAC/Amp-hoz. Most csak egy Superlux HD 681F-em van, de ezzel nem vagyok maradéktalanul elégedett most. Bár óriási elánnal hajtja meg és halkan hallgatva teljesen redben van vele, de magas hangerőn, a felső közepe elég harsogó katyvasz, bár hallom, hogy a teteje alja renben van, mert részlet az van bőven. Az is lehet, hogy már csak egyszerűen torzít. A sony EX110AP fülhallgatómmal nincs ilyen probléma, talán ennek inkább V hangzása lehet.

    Szerintem leginkább a V karakterű fejesek állhatnak jól neki, de majd valamikor elmegyek, végigpróbálok egy néhányat, de lehet csak a Superlux túl gyenge hozzá.

    Egyébként tetszik a cucc. Szolgáltatások és csatlakoztathatóság terén remek. Mondjuk nekem az angol filmnézéshez nagy segítség, mert alig értem a többi hangtól mit beszélnek. Már mindenféle technikát és szoftvert kipróbáltam a beszédhang kiemeléséhez, legjobban a PowerDVD vált be, de ebben a Dialog Plus mindent visz. (Mondjuk magyarul is vannak beszédértési problémáim, annak ellenére, hogy többször voltam hallás vizsgálaton és mindféle apró zajt is jobban hallok általában a legtöbb embernél.)

    Szóval, most fejes keresés lesz, megyek majd hallgatózni, de esetleg van valami tippetek hozzá, előre is. Árban kb. max. 50000Ft-ig gondolkodok.

    Egyébként volt egy AKG K514-em Asus U1-el 3 évvel ezelőtt ennek szerettem annó a hangját leszámítva, hogy
    a basszus lehetett volna kövérebb is.

Új hozzászólás Aktív témák