Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz Gzula[HUN] #93254 üzenetére

    "Az EVO felhasznált anyagminősége kb. tejfölös doboz, de legalább sorjás is. Ettől függetlenül az EVO egy szerethető fejhallgató volt azért kb. 5-6ezer Ft-ért, amit kiadtam érte. Többet nem adnék érte.
    Többi Superlux-szal nem találkoztam. Pár nappal ez előtt írt valaki, hogy a 662-es-t váltott le OneOdiora, és utóbbi jóval kényelmesebb. Előbbi inkább kiegyenlítettebb hangzású volt talán.

    Supeluxoknál általában az a vezeték ficek szokott elromlani a dugóval a végén, ami kilóg a fejhallgatóból. Jellemzően a tövénél szokott megtörni, vagy valami ilyesmi.
    Talán a Superlux 330-as és/vagy a 660-as jobban bírja a többinél, de azokon meg a párnát kell idő előtt (hártyás műbőr, lehámlik) cserélni."

    Superlux HD668B-m van. 2015-ben vásároltam, azaz mostanra már 6 éves. Kopások nyilván vannak, a szivacs a bal párna alatt kilyukadt, párna talán már nem annyira puha mint újkorában, de nincs eldeformálódva, más baja nincs.

    Rendkívül kényelmes, mások véleményével szemben, vagy mert szerencsém volt nem tudom, nálam tartós darabnak bizonyult, pedig többször meg járta velem a határt is, amikor tartalékosként ott teljesítettem szolgálatot, szóval el lehet gondolni mit kapott.

    Azt gondolom, hogyha szándékosan nem teszik tönkre, kihúzhat jópár évet.

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák