Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz #71562240 #9399 üzenetére

    nah, ma megvettem az 555-t, egy barátságos sráctól 15k-ért. otthon egyből kikaptam a szivacsot belőle (@595), aztán teszteltem egy kicsit. persze csak egy n8-as telefonnal...:(
    nem rossz. szebben szólt, mint a px100-as fülesem, az tény.

    aztán most este volt egy kis időm, előbányásztam az egyik dobozból a HK HD 970 LE cd játszómat, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs rajta fejhallgató kimenet...

    úgyhogy kerestem hozzá egy erősítőt. egy akai am-57-t találtam, összekábeleztem, és meghallgattam a dire straits best of cd-t, ami amúgy is benne volt.

    konezkvens: nagyon precíz, szép basszus, mély, telt, de azért nem "zsíros". a magasak is szépek, részletes közép, szóval szépen egyensúlyban van, de nekem hiányzik belőle a szárnyalás, meg egy kis csillogás. régi emlékem egy HD430-ról hogy sokkal szellősebb, tágabb, lényegesen nagyobb a tere. ez sokkal inkább emlékeztet a régi DT990-emre (amit szintén előkerestem az alkalomból, de az egyik fele nem szól... lehet, a kábele halt meg, de az mindig is utáltam, sz@r csavaros "telefonkábel", örökké begubancolódott, beakadt)
    összességében azért egy kicsit fárasztó, órákig biztos nem hallgatnám, de azért lefekvés előtt egy kis zenehallgatáshoz megteszi:)
    van még valahol, majd egy hd 420-am is, majd azt is előkeresem a kíváncsiság miatt.

    örülök, hogy nem ugrottam bele egyből egy 598-ba, most kicsit utánaolvastam külföldi fórumokon, akkora különbség nincs a kettő közt, főleg nem karakterben. ha sennheiser, asszem a hd-600 lenne az én világom, valami jó elektronikával.

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák