Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Capt.Obvius

    aktív tag

    válasz contaxg #94376 üzenetére

    Kényes téma mindig a pénz. Én is kicsit érzékeny vagyok rá. Sok mindent nem tudnék megvenni amire vágynék, de azért 1-2 dolog össze jött már az életben.
    Az árérzékenység mindig velünk lesz.

    Abban igazat adok Neked, hogy mindig lehet többet és jobbat kihozni egy adott termékből. És tuti jobban szólna a 660S is egy Bartok-on, de...
    Azért is szerettem meg ezt a közösséget, mert mindig tudtak olyan javaslattal és ajánlattal élni, ami nem a valóságtól elrugaszkodott és sokak számára elérhető közelséget/minőséget teremtett :R :R .
    Persze, szinte mindenki, beleértve magamat is, szívesen olvasok véleményeket, tapasztalatokat csúcs rendszerekről és technológiákról. Arra gondolok, hogy pl tudjuk mire képes egy csúcs gamer pc, de azt is tudjuk, hogy az mibe fáj. Viszont mindig meglesz az a középút amivel lehet nem lesz olyan éles a kép mint a csúcs felszereltségen, de az élmény ugyanaz. Bocs ha hülyén fogalmaztam.

    szerk.:
    "Részemről elmondtam amit szerettem volna ezzel kapcsolatban :R
    Még annyit Capt.Obvius-nak, hogy a zenehallgatáshoz nem feltételen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi max egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlenül szükséges hozzá.
    " - ez korrekt volt :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák