Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Sziasztok

    Lenne itt egy érdekes story, amit szeretnék elmesélni, és hátha valaki megtudja erősíteni, vagy cáfolni.

    Szóval a történet ott kezdődik, hogy vettem még több mint 2 éve egy Spica-t, ami köszöni szépen azóta is üzemel, de sajnos kicsit eljárt hardveresen felette az idő, és a munkámhoz már kevésnek bizonyul. Azt kell még tudni, hogy DPI-s csomagom van, amit a világ összes kincséért sem cserélnék le :) Amikor ezt a csomagot "kaptam" akkor volt telefonom, így akkor készüléket nem vettem. Aztán lejárt a 2 év hűség, és bónusz program keretein belül gondoltam veszek egy telót. Ekkor esett a választás a Spica-ra. Akkor nem volt semmi fennakadás, megvettem a telót, aláírtam még 2 évet, és mivel SIM-et se kértem még jóvá is írtak 2500 Ft-ot, a következő számlánál, illetve még kaptam valami 1500 forint kedvezményt is az addigi beszélgetéseim után.

    Szóval ahogy említettem, elavult a vas, és egyre jobban idegesít hogy néha már egy egyszerű görgetésnél, vagy számbeírásnál is akad (jó mondjuk eléggé tele van olyan dolgokkal, ami másnak fos, nekem viszont nélkülözhetetlen. tehát másnak alap dolgokra még talán elég lenne most is, és nem akadna össze vissza)
    Így úgy döntöttem hogy mivel pozítív tapasztalatom volt a készülékkel, és magával a márkával is, a következő készülék is Samsung lesz, mégpedig egy SIII.
    Nézelődtem össze vissza, hol tudnám a legolcsóbban megvenni. 2 Lehetőség maradt, a munkám miatt az egyik egy nagyker ahol gyárilag kártyafüggetlenül van, vagy pedig a Telenornál. Árban 10k az előny a nagykernek, viszont ott egy összegbe kell kifizetni, amíg a Telenornál van kamatmentes részlet is. Félreértés ne essék, ha akarnám akár most is meg tudnám venni egyben, de mivel említettem, hogy ezt DPI díjcsomagot nem tervezem cserélni, és mivel így a +2 év aláírása sem okoz gondot, és ott a részletfizetés lehetősége elgondolkoztam azon hogy mégis a Telenornál veszem, annak ellenére hogy a végösszeg itt 10K-val hosszabb lesz.

    A helyi boltot nem tudtam elérni, így egy pár km-el messzebb lévőt hívtam, ahol is érdeklődtem a részletfizetés feltételeiről.
    Felvázoltam a srácnak, hogy DPI-s vagyok, semmilyen körülmények között nem akarok és fogok csomagot váltani, csupán egy készülékre lenne szükségem, részletfizetéssel.
    Azt mondta semmi akadálya, be kell csengetni ~56k-t majd havi ~7K 12 hónapon keresztül. (Kp-ra 139 990 lenne)

    Na mondom ez így tökre OK, akkor ha lesz időm elslattyogok a helyi üzletbe és megveszem. Jövő héten tervezem venni a telőt, és mivel vidéki vagyok, itt nem feltétlen szokás tartani prémium kategóriás telefont raklapszám, gondoltam azért ma mégis csak bemegyek, és rákérdek, hogy van e belőle, esetleg le kell hozatni nekik, mert amennyiben igen jó lenne ha nem kéne heteket várni arra is.
    Itt is felvázoltam, hogy mit szeretnék, mire közölte velem az eladó, hogy hát ez nem fog menni, mert hogy mint meglévő ügyfél nem vehetek SIII-at, részletre (!) csak ha kp-ba kifizetem. Itt megjegyezném, hogy szó sem esett arról, hogy egyáltalán megadnák e kamatmentes hitelt vagy sem, szóval nem emiatt mondta az eladó a fenti mondatot.
    Majd kicsi faggatózás után elárulta azt is, hogy amennyiben új előfizetést vásárolnék, akkor no problem, lehet részletre is. Majd közöltem vele, hogy, telefonon meg azt mondták semmi akadálya annak amit szeretnék, amire az volt a válasz, hogy akkor félretájékozottak. Ekkor mondtam neki, hogy de az ottani srácnak a vonal túlvégén is elmondtam, hogy mit szeretnék, tehát tudta hogy mit akarok. Erre azt mondta, hogy hát de higgyem el neki, hogy nem így van, és hogy a másik srác biztosan csak le akart rázni :U
    Na itt láttam, hogy nincs kivel beszélni és megköszöntem a fáradalmait, és sarkon fordultam és eljöttem.

    Fel szerettem volna hívni a 1220-at is de majd 10p próbálkozás után végül feladtam a harcot. Szóval most nagyon kíváncsi lennék akkor végül, hogy mi is a helyzet.
    Mert mint mondtam, ha akarom akár kp-ra is megveszem bármikor, de ha meg valóban nem lehet részletre megvenni, és nem tüntetik fel sehol, akkor ezt egy gusztustalan húzásnak tartom a Telenortól.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák