Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz wwenigma #18785 üzenetére

    Nem igaz, hogy jogilag alairtad, mert van me'g olyan is, hogy a vasarlo megtevesztese. Marpedig az megteveszto, hogy ha egy csoport szerzodeshez plusz egyet ugyanolyat kert, es nem ugyanolyat kapott.
    Mondjuk itt konnyen dumalsz, de mi lenne, ha mondjuk nem ertenel a penzugyekhez, es hitelt igerve egy fogyasztoi csoport alairatja veled a szerzodeset. Figyeltel, elolvastad, de nem ertetted, hogy mit jelent az, hogy kiutalas az xy feltetelek teljesulese eseten, es mikor rakerdeztel, szoban azt mondtak, hogy hat leghamarabb 1.5 honap mulva, de igyekeznek minel elobb.
    Szoval ez nalam csuklobol reklamacio. Az ugyintezo nem azt csinalta, amit az ugyfel kert.

    #18787: a szerzodest azt te se olvasod el, csak azt a kivonatot, amit abbol eled raknak, azt tudod elolvasni...
    Es tegyuk fel nem ertesz hozza, legyen most inkabb auto, es jo cirkalmasan belefogalmazzak, hogy ebben az autoban biza nincs megadva a vilagitas (mondjuk azert, hogy a rendor ne buntethessen, mert _jobb_ tulajdonsagura cserelted), nem baj hogy anelkul el se adhatnank, de te itt most jol alairod hogy nem specifikalt. Es bar nyilvan szamitasz ra, hogy azert csak nem fenyszorok nelkul fogjak leszallitani, hiszen eddig mindig fenyszoroval jott az osszes uj kocsi, csak ha megjon, akkor dobbensz ra, hogy jaaaa.... ebben annyira nem specifikalt, hogy nincs is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák