Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Varszegig #25583 üzenetére

    Nem, a kapcsolási díj nem vicc, hanem a pofátlan lehúzás mintapéldája. A többszörösét szedték be annak, amit ők telekomadó címén továbbfizettek az államnak.

    A legnagyobb baj ezzel a telekomadoval, hogy ugyanugy, mint a flottasok padloarat, ezt is a pornep fizeti meg, ugyanugy, ahogy azokat a szarhugy tarifakat, az ezek utani telekomadot is a mezei juzerek dijaibol keresztfinanszirozzak. Eleg csak egy olyanba belegondolni, hogy az ilyen flottas keretszerzodesnel ott az adott ket ev alatt jellemzoen fix a tarifa, a szerzodes ideje alatt nem lehet belenyulni. Namost csak egy 300 fos flotta havi 200 perc dumaval havi(!) 120 ezer(!) minusz.Igy lett az en masodpercalapu ceges tarifam elso percben percalapu (=havi 10 mobilparkolas 15 masodperc/parkolas helyett 2 perc/parkolas), meg fele-fele iranyban lebeszelheto meg hasonlok, vegeredmenyben pedig vagy 20%-kal magasabb havi szamla.
    Vagy megnezni pl. csak a tarifakinalat valtozasat, milyen lett az a telekomado bevezetese utan, pl. vodanal egy kozepes flottas csomagnal aszontak, hogy csak mobilnettel lehet igenybevenni, minden elofizura jar valami 500 ft-ert parszaz mega. Tudjak, hogy boven nem mindenki fogja kihasznalni, igy nagy atlagban az ezert beszedett havidijbol lehet fedezni azt, amit telekomado cimen kell majd fizetnie a szolgaltatonak.

Új hozzászólás Aktív témák