Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PistiSan

    addikt

    válasz zzola #47467 üzenetére

    Én előfizetést kötöttem 2 sim kártyára egy helyi üzletben, micro-sim-es kártyákat kaptam alapból, fizettem rendesen a számláimat, aztán fél év múlva másik telefont akartam venni, amiben már nano-sim megy, megkérdeztem, hogy akkor hogy megy ez a csere, mire közölték, hogy ha nem az üzletből, tőlük vásárolom a készüléket akkor (emlékeim szerint) 6000ft a kártya cseréje, egyébként ingyenes.
    Kicsit bepöccentem, és megkérdeztem, hogy mi lett volna akkor ha rögtön nano-sim kártyát kérek amikor megkötöm az előfizetést, akkor olyat kaptam volna ingyen!
    Nem tetszett a hozzáállásuk, havonta legombolok nekik X ezer forintot, és még ilyenért is pénzt akarnak elkérni. (telekomnál még akkor is ingyen cserélik a feltöltősök sim kártyáját is, ha nem tőlük veszel új telefont, ez kint van az weboldalukon is)
    Jeleztem is nekik, hogy nem értem miért nem olyan sim kártyát adnak akkor mint minden más szolgáltató, amiből mind a 3 sim méret kitörhető, meg hogy ezt nem jelezték felém az előfizetés kötésekor.

    Telefon topicjában azt javasolták, hogy menjek egy nagyobb üzletbe, és hivatkozzak arra hogy eldobálja a hálózatot a kártya, több telefonba is próbáltuk már.
    Rögtön ingyenes kártya cserét ajánlottak, amíg szöszmötölt a fickó, megkérdeztem, hogy nem e lehetne hogy nano-sim kártyát adjanak, mert idén még lehet veszek új telefont amibe az megy.
    Rögtön olyan kaptam teljesen ingyen.
    Elég kellemetlen hogy ügyeskedni kell, de 6000ft-ot nagyon nem ért meg nekem a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák