Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz D.Orion #9234 üzenetére

    A 3 het inkabb az atmenet lezarasa lehetett, de persze akar az is, hogy elrontottak valamit, es szamlazaskor dobta ki a rendszer, es javitottak. (Tippelek a hasonlo ufsz.-ok mukodese alapjan, kozom nincs hozzajuk.)

    En csak azt nem ertem, mit szeretnel (mondjuk az ordibalassal, panaszkonyvvel) elerni. Az OK, hogy problemat rogziteni akkor is lehet, ha a javitasa mar nem teged erint (pl. jobb legyen a szamhordozasrol az informacio), de most te tul.kepp mit is szeretnel azon kivul, hogy a tokregi szamod, amin az is eler aki nem tudja hogy hordoztad, kifogastalanul mukodik? (Megmondom oszinten, felesleges penzkidobas es idegeskedes szerintem odamenni egy ugyfelszolg. ponthoz ezzel a gonddal. Irdd le nekik panaszlevelben - email -, az ugyanolyan elbiralas, mintha a fizikai vasarlok konyvebe irnal.)
    Az mas, ha te direkt szeretnel 20-assal kezdodo szamot, esetleg pont azt ami nalad a 30-as volt, de ez eddig ki sem derult, meg logikus lepesnek se hangzik, mert ha uj szam akkor mar minek hordozod (mar senki nem fejben jegyzi meg a szamokat hogy a kis elteres kulonbseg legyen a nagyhoz kepest).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák