Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz karl_fischer #107306 üzenetére

    Én is Arany szinten voltam, már egy ideje Platina kedvezményem van -sok haszna nincs- :D (Platináról vissza estem Aranyra) és vettem egy TV-t részletre, semmi előleget nem kellett befizetnem. Otthoni előfizukra vállaltam 2 év hűséget. 2 hó múlva lejár. Gondoltam megvárom a lejárati időt és (lemondanám) és akkor kéne "új" (kedvezőbb ár/hó) ajánlatot kérni/kapni, vagy már nincs olyan "ügyfélfmegtartás" a T-nél? (felhívnak és jobb ajanlatot tesznek a számomra és ezzel maradásra bírnak - régen volt ilyen) szerintetek? Vélemény?

    Már több mint 3 éve fizetem ugyanazt a havi díjat (szerintem magas) az Otthoni előfizetésre. (kéne kis újítás)

    Meg mivel járok jobban? Internet + Vez.telefon előfizetés, vagy csak Internet? (vez.telefont már fene se tudja hány éve nem használtam, nincs is a modemhez csatlakoztatva) az IPTV is azért nem lett megrendelve, mert akkor csökken az Internet sebessége és így is 50 megás a max. (nem hivatalosan), de nekem külön bounding lett csinálva (2 eresről 4 eresre a vonal) és a jelenlegi csomagot nem is lehet megrendelni. (hivatalosan)

    Szóval a jelenlegi 2 otthoni előfizetés nagyobb kedvezménnyel van, mint ha csak egy lenne? (neten ügye van adó kedvezmény, de telefon előfizetésen 27% az áfa...és fene tudja már mikor volt utoljára használva) hogyan járnék jobban?

    [ Szerkesztve ]

    ◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák