Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    Sziasztok!

    T webshopon vásároltam egy alcatlet, az egyik előfizetésemre 05.25. Tegnap hívtak, hogy a szla net szempontjából 10E felett van, holott kaptam 100MB adatforgalmat ingyen. A rendeléssel kapcsolatban volt egy kis kavarás is, végül is 2 sikeres rendelés törlését követően sikerült a rendelést leadni, egyiket elszúrtam a másikat meg az ügyfélszolgálatos készítette , aki szépen át is akart vágni mert állította hogy annyiba fog kerülni mintha én állítanám be a weben, holott a bolti áron jutottam volna hozzá...
    Lényeg hogy megjött a tel és használgattam is, amíg fel nem hívtak a beszélgetés alatt kiderült, hogy elfelejtették mondani, hogy arra a számomra használhatom a 100MB amire a telt vettem és a másikra ez nem használható fel. Bementem egy T pontba panasszal éltem, amire most várok hogy elengedik e az adott összeget.
    Kb 25E ről szól a panasz és utólag a netes felületen szembesültem, hogy a nethasználat miatt az egyik számlám 16000 (előző havi) és az e havi nettó 25E nél tart.
    Szerintetek, van rá esély hogy az említett tételeket elengedjék, mert nem kaptam kellő tájékoztatást és ha el engedik az mind a két hó nethasználatára érvényes lehet?

    Ez előtt még nem voltam mobil neten, és most van először okos telefonom...
    Kezdő vagyok és beleszaladtam a szolgáltató csapdájába...

    Korábban már volt 2 hasonló eset, amit nehezen de orvosoltak...
    Bízom a legjobbakban.

Új hozzászólás Aktív témák