Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz lovace #39166 üzenetére

    Milyen 2 év?
    1.) Domino-ból váltottál át és az első évben járó kedvezményért vállaltál 2 évet? Ez nem zárja ki a készülékvásárlást, de itt is él a 7 hónapos szabály, amit felül ír, ha arany szinten vagy illetve 7 hónapon belül az leszel.
    2.) Új hívószámmal vettél előfizetést, és így kedvezményt kaptál a belépési díjra? Ez kizárja a készülékvásárlást, tehát rád a készülékváltási szabályok lesznek érvényesek (21 hónap után - ha arany szinten vagy - előrehozottan, illetve hűség vége előtt 30 nappal). Ezt kiválthatod a kötbér kifizetésével (4xxx Ft), de a 7 hónapos szabály itt is játszik.
    3.) Új hívószámmal és Next díjcsomaggal vagy valamilyen üzleti díjcsomaggal vettél előfizetést? No ez már kicsit cifrább verzió, de hasonló, mint a 2-es pontban, csak itt még Next esetén díjcsomagot is kell váltani, üzletinél meg hívd a 1435-öt a részletekért.

    qdak
    Miről és mire próbáltál váltani?
    Az szokott ilyen problémát okozni, hogy valamilyen alapértelmezett szolgáltatás hiányzik a számodról, amit a háttérrendszer ilyenkor fel akar tenni, de az önkiszolgáló ezt nem engedi. Telefonálj be, és ügyintéző megcsinálja a váltást, legfeljebb a problémás alapszolgáltatást utána felfüggeszti.

    dedike
    2014.03.31-ig meghosszabbították a Next promóciót.

    313313
    Igen, tegnap éjfélig tartott a 30%-os akció, gondolom hamarosan a főoldalról is leveszik.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák