Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz ANDROID??? #40570 üzenetére

    tudtam, de ugye írják is;

    A mobilinternetre nem szükséges hűségidőt vállalni, azonban a kedvezményhez új vagy hűségidő nélküli, meglévő előfizetésként Go!Net adat-díjcsomagra vagy Mozaik díjcsomagra van szükség.

    nem feltétlenül kell új előfizetőre gondolni, inkább új előfizetésre.
    van egy - vagy több - aranykártyás előfizetés, amellé köthető új előfizetés, akár társkártyás formában is.
    a másik lehetőség, hogy van olyan előfizetés, amire aktuálisan nincs aláírva hűség, és adott kedvezmény érdekében történik a hűség bevállalása.
    abban mi lenne az üzlet a szolgáltatónak, ha van egy otthoni internet, amire már írtál alá hűséget - nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem más okból, akár csak a hűség nélküli árhoz képest kedvezőbbért -, illetve van egy mozaik xs előfizetésed, amire már szintén írtál alá hűséget - szintén nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem mert például vittél ki rá kedvezményes áron mobiltelefont -, tehát mind a két hűségért kaptál valamilyen kedvezményt, és a szolgáltató adjon még rájuk duplanet 400 kedvezményt is?
    nem, az nem éri meg nekik, hiszen külön - külön kaptál már ellentételezést a hűség aláírásaáért, és ugye azok miatt amúgy is pörög a hűség.
    nem írtál le minden részletet a kapcsolódó szolgáltatásaidról, de gondolom az a helyzet, amit fent is leírtam, hogy más okból és kedvezményért amúgy is pörög már a hűség az előfizetéseken, ezért mondták, hogy csak külön go!net adat-díjcsomag mellé tudják biztosítani a kedvezményt.
    amennyiben nem lenne más miatt és korábbról hűség aláírva a mozaik xs díjcsomagra, úgy külön go!net adat-díjcsomag nélkül is élhetnél a kedvezménnyel.
    nem kérdeztem/kérdeztük korábban a mozaik xs hűséget - az otthonira írtad -, de azt hittem, hogy a leírás alapján egyértelmű számorda a feltétel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák