Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [P]laci

    senior tag

    válasz erdoke #50116 üzenetére

    hál' Istennek nekem sincs bajom úgy összességében a szolgáltatóval, sőt pár környezetemben lévő ember szavaiból és tapasztalataiból következtetve, kifejezetten örülök hogy a Telekom felhasználói bázisát erősítem. :DDD (az imént emberek 90%-a közben áttért a Telekomhoz és megelégedettséggel használják a szolgáltatásokat. :) )

    nekem úgy általában a most trendi szokásokkal van a bajom... tudom ez nem a Telekom hibája, erre a közösség bólintott rá java részt és a szolgáltató meg hülye lenne nem élni a lehetőséggel...

    amúgy azt nem értem, hogy csak nekem ennyire elviselhetetlen néha a térerő azon a vasútvonalon? mert oké, hogy autópályán tényleg jó (meg Debrecenben és Miskolcon sincs okom a panaszra), de pl. ha a 3-as úton megyünk Miskolcról Pest felé, akkor vannak elég erősen térerő ingadozások (mobilnet és térerő pár szakaszon zéró és nem csak az én telefonon, hanem több okostelón és feature telefonon is)... tesóm nyáron volt gyakorlaton Pakson és párszor megtettük az utat odafele (igaz nem pályán mentünk, hanem oldschool utakon) és azon az úton is volt pár hely, ahogy vagy semmi, vagy kb. használhatatlan erősségű volt a jel.

    ha tenném jelezném egy illetékesnek, de nem tudom lenne-e egyáltalán értelme...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák