Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Danny365 #66040 üzenetére

    nem ott dolgozom, csak segíteni próbálok, nagyjából ismerem a rendszert.
    addig gondolom érted, hogy az arany és platina kiemeltséggel rendelkező ügyfeleknél, a 21 letelt hónap után lehetséges előrehozott készülékcsere csak az előfizetésre vonatkozó hűségre érvényes, a díjcsomagosra nem, utóbbi esetben kivárandó az aláírt 24 hónap letelte, vagy csak (árkategórián belül lehet módosítani.
    milyen készüléket akarsz vásárolni? mert a részletfizetésre a rendszer által felkínált konstrukció a telefon típusának a függvénye is, soknál engedi olcsóbb díjcsomagokra is - csak az előfizetésre aláírt hűséggel -, de van olyan - jellemzően iphone -, ahol a next s és kategóriája a minimum, tehát a díjcsomagra is alá kell írni hűséget, nem csak az előfizetésre - itt is lehet elásva a részlet anomáliás kutya...
    belépsz a fiókodba, megkeresed a megvásárolni szándékozott készüléket, amennyiben több előfizetésed is van, úgy kiválasztod a megfelelőt, átnyomod a meglévő előfizetéssel szekcióra, ha nem arra áll be alapban, utána van az egy összegben vagy a kamatmentes részletre kiválasztásra kerül, eztán mit kínál fel?

Új hozzászólás Aktív témák