Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz St3ven #8340 üzenetére

    Azt biztosra veheted, hogy ha ment az SMS a fordulónapról, akkor onnantól az új csomag keretét használtad. Újraindítás abszolult "felesleges", mert a számlázási rendszert ez nem befolyásolja. Újraindítás akkor praktikus, ha előzőleg nem volt aktív Net csomagod, mert akkor engedélyezi a rendszer az APN hozzáféréseket, és az újrafeljelentkezés meggyorsítja a használhatóságot.

    Az én tippem az, hogy a hívásforgalmi tájékoztató 6 óránként frissül, tehát amit lekérdeztél (103 MB), nem a legfrissebb érték volt, és az utolsó (legfeljebb) 6 órában volt még 35 MB adatforgalmad. A telefonos adatforgalom mérőkre pedig ne hagyatkozz, mert a számlázási rendszer 10KB-os egységekben mér, a telefonok meg rend szerint bájt pontossággal.

    Ha lekérded például az online (GPRS) híváslistádat (375 Ft/alkalom), láthatod, hogy meddig mért a rendszer a Net 500 szerint, és mikor mennyi forgalmat regisztrált.

    icons
    A Duplanet kedvezményt kérheted Aranytárskártya csomaghoz is, de csak az L-hez (7GB/4990 Ft) és az XL-hez (14GB/6400 Ft), és a havidíjból lejön a 40%.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák