Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crytek

    veterán

    válasz westlake #13146 üzenetére

    Te meg biztos vagy benne, hogy el szoktad olvasni amit Abu85 ír? (Most az más kérdés , hogy utálod vagy direkt nem is érdekel mit ír) Sajnos az a kemény valóság és igaz ,hogy pc-re igen is "butítva" jönnek a konzolos játékok.

    A hozzá nem értésedet is tükrözi ( én főleg nem értek hozzá ,de nem is mondok ekkora baromságokat) ,hogy még láthatóan mindig abban a hiszemben élsz,hogy azért mert egy GTX 980 kb 2-3 szor erősebb "PAPÍRON" (és itt azért papíron ,mert mint Abu is írta 50% teljesítményét se tudják kihasználni) akkor a pc-s verzió csakis jobb lehet mint a konzolos. Hát láthatjuk, hogy nem így van.
    PC-re vajon miért nincs olyan eljárás még mint konzolon hogy az elsimítás szinte ne okozzon semmi teljesítmény romlást? Már ez egy dolog ami eleve butítva jön pc-re minden féle fps felező eljárással kiváltva.

    Bármennyire is pc istenítők vagytok be kell látni az egységes konzolt ,ahol a fejlesztők kb minden bitjét ki tudják használni sosem fogja legyűrni a pc legyen az 60 x erősebb is "papíron" amíg ilyen limitáló szarok veszik körül.

    Next PC Upgrade: 2022

Új hozzászólás Aktív témák