Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oszasza

    csendes tag

    válasz Kurcy #2109 üzenetére

    Szia!

    A For Use dolgokkal kapcsolatban annyit, hogy ha ilyen patront használ bárki, azzal számoljon, hogy tuti nem fogja tudni a gyári minőséget, és mindenképpen érdemes rendszeresebben használni a nyomtatót ( MINDEN SZÍNT!!! kb. hetente 1szer ), mert könnyebben szárad a gyárinál! A nagyobb probléma pont az ilyen gépekkel van, mint pl a Brother, ugyanis itt a nyomtatófej külön áll a patrontól, így ha az beszárad, akkor másik gép után kell nézni!
    Persze 4use és 4use között is óriási különbségek vannak! Nem javaslom a legolcsóbb verziókat, mert azokkal elég rossz a tapasztalat!!! De vannak megbízható utángyártott patronok, és ha nem hagyon beszáradni a géped, jól el lehet velük boldogulni! Ami nagyon fontos, hogy bárhol is veszed, vállaljanak rá garanciát !!!
    Ha viszont ritkán használod a géped (pl van olyan, hogy 3-4 héteg sem nyúlsz hozzá), akkor maradj a gyári minőségnél, a végtelenségig ez sem bírja, de száradási szempontból mindenképp jobb!!! Ha érdekel vmilyen megoldás adjd e-mailt, segítek !!!

Új hozzászólás Aktív témák