Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HP C4180 nyomtatóval van némi bajom.

    Nyomtattam vele A/4-es képeket, vagy nyolcat szépen kinyomtatott, aztán pont az utolsót egyszerűen félbehagyta. A papírt is bent fogta a gépben.
    (Később ezt megunván kihúztam belőle.)

    Próbáltam újra, ismét elkezdte, aztán harmadánál megint bent fogta a gépben, és megállt. A nyomtató kijelzőjén semmi hibaüzenet, csak a "nyomtatás" szöveg, illetve annak az ikonja.
    Óra melletti ikonnál csak annyit írt, h nyomtatás folyamatban, és, h hiba történt.
    De hogy mi a hiba, azt nem. :W

    Nyomtatófejek beigazítása, nyomtatófejek tisztítása, önteszt nyomtatása, szóval végigmentem azokon a dolgokon amit tenni lehet, kiszedtem a patronokat, megtisztítottam az érintkezőket, semmi.
    Fénymásoló részével próbáltam fekete/fehéret nyomtatni, de ez a része se nyomtat semmit. Na mondom akkor nem driver gond van.
    Akármit nyomtattam, csak üres oldalakat adott ki. Megzavarodott..
    Már azon voltam, h kinyitom az erkélyajtót, és kib×szom az utcára, aztán ott r×hadjon meg a HP a sz×rjával együtt.
    Amúgy is mérges voltam anno, mikor rábeszélt a kereskedő erre a típusra, aztán a nagy szakértelmemmel meg elfelejtettem megnézni, h ebben bizony nem színenként vannak a patronok (mert azt gondoltam mikor vettük két évvel ezelőtt, h ez már alap dolog), szóval csak otthon láttam meg, h a színes (háromszínű) patron egyben van, és csak a fekete van külön..
    Az meg külön utálatos dolognak tartom, h horror árakon adják a patronokat, így az ember utángyártottal próbálja nyomtatási költségeit kordában tartani. Igen ám, de azoknak a töltöttségi szintjét meg nem jeleníti meg. 'nyád!
    Ez nem üzletpolitika, ez pofátlanság. :((

    Na mindegy..
    Aztán felfedeztem, h színesben tudok vele fénymásolni.
    Na mondom, akkor csak működik.

    Még azt találtam ki, h átdugtam egy másik USB portba a laptopon, erre most meg megjavult, már nyomtat rendesen.
    Kivéve, h a fekete parton kifogyott közben.
    Meg hát továbbra is azt írja nyomtatópatronok beigazítására, h nem sikerült beigazítani (gondolom a feketét).

    Szóval csak azért írtam le mindezt, h megkérdezzem, valóban az USB-vel volt valami gáz? De mitől zavarodott meg, egyesével nyomtattam azokat az A/4-es képeket anno, aztán a végén az utolsónál 2 példányt adtam meg, és akkor zavarodott meg, a második példányt akkor hagyta félbe.

    Garancia nem tudom hány év volt, de ha kettő, akkor pont lejárt, mert 2 évvel ezelőtt lett véve karácsonyra édesanyáméknak.
    Ezek után volt egy olyan gyanúm, h talán eredeti patront kéne vennem bele (tizenegypárezerért), de mondom lehet egyszerűbb lenne egy új nyomtató, ráadásul akkor már olyat veszek ami színenként cserélhető patronos (mint az enyém is pl.).

    És akkor ne legyek mérges, egy halom papírt (meg festéket) elpazaroltam. :(((

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák