Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz zsamiatt #20980 üzenetére

    Köszi a tippet!

    Beltéri mindenképpen szükséges! Anélkül nem akarom megvenni, illetve ugye a mostani Legrand beltérinek is ott a helye.. hülye indok, igen, de ezért is kell a beltéri. Meg "megszokás miatt".

    nimfas

    Köszi!

    Ez sem rossz, viszont nekem van kiépítve vezeték a beltéri - táp (meg lett toldva, a villanyóraszekrényben van bedugva, h ne csúfoskodjon a kábel a beltéri mellett/alatt) - kültéri között. Más felől úgy gondolom azért a kábeles kapcsolat mindig üzembiztosabb.. Sőt, elviekben Ethernet kábelt is tudok húzni akár mindkettőhöz. Elfér szerintem a tábkábel mellett a gégecsőben. Szóval mindenképpen beltéris kellene, kábellel összekötve.

    Sárosy Gyula

    Fu, ez baromi high end. :D Nekem a klasszikus 2 hardverészből álló (beltéri + kültéri) megoldás valamilyen minőségibb kiszerelésben tökéletesen megfelelne. Igazából csak tényleg az az alvárásom, h:
    - minőségi, megbízható egység legyen beltéri + kültérivel
    - csengetés után nagy lagg nélkül, azonnal jelezze a telefonon is a csengetést élőképpel
    - tudjon nyitni mind a telefon mind a beltéri is 1 mágneszárat
    - rögzítse a történéseket hang és videó formájban
    - esetleg ha nem tudom felvenni telefonról sem, akkor működjön az appból gombnyomásra egy előre felvett hangüzenet, h "jelenleg nem tartózkodunk itthon, hagyjon üzenetet". De ez annyira nem fontos.

    fo_di
    Köszi, de ehhez sem tudásom, sem időm. Plug and play módszerben most jobban bízok emiatt. :) Illetve ahogy fent is írtam, mindenképpen kell a beltéri.

    Mindenki:

    A Hikvision itt mennyire bevállalható? Biztonsági kamerákban elég nagy névnek számít, már amennyire így amatőrként néztem a piacot.
    Az alábbi szettjük elsőre szimpatikus: Hikvision DS-KIS603-P-W Egylakásos IP video-kaputelefon szett

    Elég sok videó van róla yt-on: elvileg tud mindent amit elvárnék
    Ahogy látom ha később pl szereltetek fel biztonsági kamerát a kertre nézően, akkor akár a csengő beltéri kijelzője pluszba még egy kamerképet is meg tud jeleníteni, ha az ember a csengő kültérijében kevésbé látni ki a csengető, vagy hányan vannak..

    Köszi!

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák