Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz jookomak #11122 üzenetére

    Épp ezt magyaráztam a minap, mert nekem is ez a véleményem... sőt, 69.990 HUF-ért van/volt PS3 Slim! A másik meg az, hogy egy jó LCD esetleg Plazma mindenképp kell, mert anélkül éppen azt nem látni, amivel ez több, jobb és szebb mint az előző generációs konzolok.
    DE egy dolog tény: mindenki a saját pénztárcájából gazdálkodik (na jó, ez nem így van, az állam és a kereskedők a miénkből ;] ), és ha nincs annyi, akkor nincs annyi. Ekkor két lehetőség van (három, de az már valszeg bűncselekmény :D ), és egyénfüggő ki melyiket választja. :)

    Egy megjegyzés: LG HDReady LCD tévét (2 éves múlt) cseréltem le nemrég egy Samsung B650 tévére. A PS3 képminősége olyan változáson ment keresztül, mintha videókártyát cseréltem volna benne. Pontosabban az semmit sem változott, csak az újabb megjelenítő olyan színeket, képélességet és részleteket mutat, hogy az előző LCD tévéhez képest is csodaszép. Érdekes, hogy ezmég úgy is igaz, hogy a FullHD felbontás ki sincs használva, mert ugya minden játék (kivéve e a Lair) 720p felbontásban megy.
    Nehogy azt gondoljátok, hogy csak emiatt cseréltem tévét. A "kisfiamnak" is kellett egy, mert hárman háromfélét akartunk nézni, ami már sok(k) volt, így ő megkapta tévéséhez a régebbi LG-t. Így megoldódott a probléma, most már csak egyet akarunk... amit az asszony. :D

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák