Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    Köszönöm a válaszokat!

    Nem igazán értettem eddig az új generációs konzolokhoz, de ez a topic sokat segített a modellek megértésében. A fő kérdésem az lenne, h van-e valamilyen "hátulütője" a 40gb-os gépnek, az adattároláson kívül, mert ahogy látom pár apróságban gyengébb, de van wifi és cserélhető a merevlemez. :P
    Sokat segít, h hozzáértő emberekre is lehet számítani a ph-n és nem csak megkent eladókra. Az a helyzet, h a tulajjal megbeszéltem egy találkát Debrecenben, egy műszaki üzletben, ahonnan vásárolt (2 játékkal együtt, aszthiszem valamelyik fifa és assasincreed2, ami még alku tárgya.. ragaszkodna is a 45höz, foggal körömmel, mert én azzal kezdtem, h nem kell a game).

    Erre a képzeletbeli "40"-es tűréshatárra vártam, meg persze a GoW lll -ra. :DDD Végülis kipróbálom, sokat nem veszthetek a dolgon..

    user137: jó lenne ha most az a 2hónap inkább nekem kedvezne, mert ha csak fél évig nyúzom, akkor is marad még gar. a konzolon, szóval eladható maradna.
    jookomak: ha pl raktáron marad néhány darab, azt még árulhatják 2009.12hóban, nem?
    kelzsoca: a garancia még bőven tart és a fejhiba ugyanúgy beüthet egy másik modellbe is, legalábbis ahogy olvasgatom a korábbi hsz-eket..

    ui: ja és bocs a duplázásért, egy lg arena-val írtam be a hsz-t, amit szintén a ph-ról vettem kb fél éve, 2hónaposan.. szval még garis, de már nagyon megszerettem, a duplázó szokása ellenére, ami SMC router hiba :U
    Van valami, amire oda kellene figyelnem vásárláskor, pl szoftverzió, stb.. :F

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák