Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Ghost79 #16534 üzenetére

    Nem minden drága azért. Én múltkor megvettem több kis címet:

    - Worms (gyakorlatilag az Armageddon, teljesen fullos, single és multi, az összes hangmintával, még magyar is van benne)
    - Prince of Persia Classic (az eredeti, 1990-es verzió, de totálisan felújítva, új, gyönyörű, fullHD grafikával)
    - Wolfenstein 3D (igen, az 1992-es eredeti, teljes játék, mind a 6 epizóddal, egy az egyben a PC-s változat átirata PS3-ra)

    A fenti három címért összesen 20 fontot sem fizettem, talán 8 font volt a Worms, asszem 7 font valamennyi a Prince és talán alig 4 font a Wolf. 300 Ft-tal számolhatsz fontonként, mert 6 eFt-ért kaptam akkor a PSN Card-ot.

    Szerintem mind a három cím vastagon megért ennyit, simán lehet velük annyit játszani, mint bármelyik mai játékkal és egy mai játékot használtban kapsz meg 6 eFt-ért, vagy még annyiért sem, ez meg ugye három cím. Ráadásul olyan címek, amelyekkel kölyökkoromban (amikor még ezek újdonságok voltak) nagyon sokat játszottam, így számomra nosztalgia is egyben. Konkrétan a Prince volt az első játék, amivel PC-n játszottam (úristen de rég volt 1990).

    Nagyon sok ilyen csemege van ám a Store-on, pl. sok-sok PS1 cím, amik ma is kincset érnek és kiváló játékok, ezek mind futnak a PS3-on. Ezen felül a Minis között is sok jó van, valamint PS3 exkluzív kis játékokból is nagyon sok van (pl. Flower, Rag Doll Kung-Fu, stb.), amik minden egyes fillért megérnek. Nyilván nem a full új, multiplatform játékokat kell megvenni Store-ról, pláne, mert nagyrészük föl sem kerül, de ezek a kisebb címek szerintem korrekt árban vannak és némelyik simán túltesz sok mai játékon.
    Amik drágák, azok a kiegészítők, bár, ezek közt is van sok csábító: pl. COD5: WaW-hoz a három Map Pack együtt "csak" 20 font, külön-külön meg darabja lenne 8 font. Végülis 6 eFt-ért kapsz vagy 10 új multiplayer pályát.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák