Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Ghost79 #16790 üzenetére

    Félreérted. Senki nem mondta, hogy építs gamer PC-t, én magam sem voltam soha olyan elvakult, hogy egy (vagy akár több) játék miatt is súlyos pénzeket költöttem volna fejlesztésre - pont azért mert PC-n azért elég jól skálázhatók a dolgok. Nálam ez úgy megy, hogy kb. 5 évente konfigot cserélek, akkor igyekszem igen jó összeállítást felépíteni, ami kiszolgál a következő konfigig. Az adatlapom alatt látható konfig már 2 éves, mégis gond nélkül fut rajta minden és nem is költöttem rá horror összeget. Nem is tervezem lecserélni még legalább 2 évig, mert tudom, hogy elég lesz.

    A baj az, hogy mostanában nem a Mafia II az első és gyaníthatóan nem is az utolsó olyan cím, ami nincs jól összerakva, optimalizálva. Lehet, hogy ez a cím téged pont nem érdekel, de másokat igen. Ezzel nem lehet nemlétezővé tenni egy valós problémát.

    Örülök, hogy nem bántad meg a váltást, viszont én meg azt látom, hogy utóbbi időben nem azt nyújtja a konzol, amit a felhasználók többsége várna tőle és - teljesen jogosan - sok a panasz. Sokan személyük ellen irányuló támadásnak érzik, mikor rosszat merünk mondani az általuk imádott PS3-ról, amit nem is értek, mivel mindenkinek érdeke lenne, hogy a fejlesztők és a Sony is megembereljék magukat és ténylegesen kihasználnák a gép erőforrásait, mert kezdettől fogva azt hallgatjuk, hogy "tudjuk, hogy ez még nem az igazi, de majd...". Hát, én már szívesen megnézném ezt a "majd"-ot, ha már ennyit költök PS3 játékra, amennyit.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák