Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Fundey #16888 üzenetére

    Kérdéseidre reflektálva:

    - a PC-s USB egeret, billentyűt felismer a PS3, de csak a menüjében tudod használni, játékok alatt nem. Erre a célra 15-20 eFt-ból vehetsz speckó csatolófelületet, amivel tudod használni játékok alatt is, de nem tökéletesek ezek sem, kicsit lassúak, körülményesek. Szóval meg kell szokni a kontrollert, amivel egyébként semmi baj szerintem.

    - grafikát hangolni nem tudsz, a legtöbb játék csak 720p-ben fut, így max. annyit tudsz állítani a központi menüből, hogy a kevés 1080p-s cím is csak 720p-ben fusson. A játékok menüjéből max. fényerőt tudsz állítani. Részletezettség beállítást felejtsd el, élsimítás, egyéb extrák PS3-on nincsenek.

    - a kép felbontása és adott felbontáson a minősége is a legtöbb esetben elmarad a PC-s verzióétól, mivel nincsenek DX effektek, Physics, a hardver amúgy is gyenge már ehhez.

    - a hárommal ezelőtti firmware óta már nem telepíthető Linux sem a PS3-ra, más korábban sem volt telepíthető, úgyhogy már csak a saját oprendszere van (XMB).

    - általánosságban nem jellemző szaggatás, egyes címeknél azért előfordulhat.

    - ha konzolt akarsz, akkor ne várj a PS4-re, mert az még legalább 2 év, viszont vedd számításba az Xbox 360-at is, utóbbi időben jobban muzsikál. Ha nem fontos a BD-meghajtó és az ingyenes PSN, akkor simán jó alternatíva, ma már megbízható a Box is hardverileg.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák