Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaliJack

    aktív tag

    Abból a szempontból egyetértek DM-Fan kollégával, hogy itt az összes véleménynek helye van, mert ezzel teljes a tapasztalat.

    A gépről az a véleményem, hogy rengeteg olyan exkluzív játék van rá, ami miatt nem vennék mást, ha most vennék konzolt.
    De a funkciók kurtítása egyáltalán nem szép, és erről természetesen nem a gép tehet, de így a gép szinte alig különbözik a másik next-gen konzoltól.
    Nem feltétlenül használnék linux-ot a PS3-on, de ha engedné a Sony, hogy a gépet teljes mértékben kihasználhassa, akkor megfontolandó lenne (tudom, hogy miért nem engedi). Pontosabban, engedte volna, mert ugye ez a funkció már nincsen a gépben, holott egy külön disztribúció van kifejezetten PS3-ra (Yellow Dog).
    Amikor ezt olvastam, hogy kiveszik a linux telepítési lehetőségét, akkor elszomorodtam és komolyan elgondolkodtam, hogy érdemes-e "kitartani" emellett a konzol mellett.

    És mivel empatikus vagyok (öntömjén off :) ), ezért ha én nem is használok egy funkciót, akkor is problémásnak tartom, hogy nem működik megfelelően (böngésző).

    DE!
    "A gépről az a véleményem, hogy rengeteg olyan exkluzív játék van rá, ami miatt nem vennék mást, ha most vennék konzolt."

Új hozzászólás Aktív témák