Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz ToniSoprano #1129 üzenetére

    Szerintem is kevés a 16GB. Nekem is annyi van most és ha nem archiválok rendszeresen akkor azért gyorsan betelik.
    Nekem a kamera 1080p-ben 144MB / perc-cel vesz fel. És hát nyilván 2014-ben már nem nagyon fogok kisebb felbontást használni, így egy 10 perces videó is már 1,5GB.
    Ugye eleve elvesz a rendszer pár GB-ot... Tehát nálam asszem valami 12-14GB-ról indult a buli...

    Pillanatok alatt meglehet tölteni 16GB-ot ha az ember tényleg kihasználja a telefon multimédiás képességeit. Nekem ráadásul offline térképem sincs, mert országon belül jó a google navigáció is. Bőven. De, mint mondtam így is szűkös.
    Letölt a gyerek pár játékot, nem is kell nagyokat... Máris elvitt 1-2 GB-ot. Ha meg én is akarnék játszani a telefonon, akkor az játékonként is 1-2GB-ot jelentene lazán. Van párezer fotó fent, természetesen elérhető max felbontáson az is. Van pár appom... Minimális office szolgáltatások. Pár GB zene, nem sok. És kész. Puff, pár videófelvétel és vége is a 16GB-nak.
    Elmegyünk a gyerekkel állatkertbe vagy akárhova, esetleg 1-1 ünnep vagy karácsony és épphogy elég még esti archiválással együtt is.

    Szóval ja, nem az volt hülyeség, hogy kihagyták a 32GB-ot, hanem eleve hülyeség volt 16GB-os készüléket árulni már ezen a szinten. 32-64-128 lett volna az ideális.

Új hozzászólás Aktív témák