Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz F.E.K.. #22532 üzenetére

    hasonlo volt az en megoldasom is. csakhogy ellenkezik a ceges policy-val. az h meg tudtam osztani pl windows alatt a ceges halozatot a sajat gepemre, az nem azt jelenti h szabad is :)
    eleve ceges forras nem hagyhatna el a devszervereket. mar az ofiszos munkakornyezetem is kiverne a biztositekot, ha tudnak mim van.

    most akkor hatekony legyek vagy szabalyos? a sajat gepemen ket perc alatt forog le az, ami a hivatalos build szerveren tiz percig tart. sajat gepen fellovok ket-harom vm-et, osszedrotozom a halokartyakat ahogy akarom es minden megy. nem kell foglalnom valami tavoli szerveren eroforrasokat, ellenorizgetni h nincs tobb vm-nek is ugyanaz a mag kiosztva, raadasul a devszerverrol felmasolni egy komplett imidzset is sokkal hosszabb ido, mint amikor a sajat gepemen forgatok valamit es az ugyanott futo vm-re kell felmasolni.
    a kod bongeszeserol mar nem is beszelve. ertem en h hardcore cscope-pal bongeszni es vim-ben szerkeszteni mindent, de az nekem csak peccseleskor megy vagy kisebb valtoztatasoknal. viszont en tobbszor hasznalok egyszerre sok fajlt vagy irok eleg osszetett kodot, amihez megszoktam a kenyelmes browser-t (source insight), amit szinten a ceg vett meg nekem. (lehet persze h siman mar csak hulye vagyok egyszerre sokmindent fejben tartani :D)

    remote desktop-on (vagy vnc-n, akarmin) pedig nagy felbontasban szerkesszen kodot, akinek nyolc anyja volt.

    szoval az en 'megoldasom' h bejarok dolgozni, van sok elonye ennek is.

Új hozzászólás Aktív témák