Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz bLaCkDoGoNe #22589 üzenetére

    nalunk ketfele szakadt a csalad :D parom nagy iManias, iphone, ipad, watch. en viszont agyf.szt kapok a limitacioktol meg a belterjes okoszisztematol. o rettento boldog a bigyoival, en maradtam linux es android vonalon. nem azert, mert az feltetlenul jobb, hanem mert azoknak a hibaival szamomra konnyebb egyuttelni es a hekkelgetos stilusomhoz is azok passzolnak jobban (a linux, mert stock androidos a telefonom)

    ugyanakkor elismerem a technikailag kifinomult dolgait az almas eszkozoknek, pl az uj series 5 vekkernek a kijelzoje marhara tetszik, illetve jo volt nyomkodni az 13pro max-ot is mikor megjott, megvolt benne a 'hu, b+' faktor. (szerk: megjott egy fraszt, en mentem el erte a pokol kapujaba, cupertinoig motoroztam az apple fohadiszallasan levo bolthoz :D ). azert skizoid allapot, mert magamnak nem koltok ennyit telefonra, pedig asszonyera is en keresem meg a penzt.

    gondoltam nem lehetek ennyire szakbarbar, a ceges vindozos laposnak mikor eljott a csereideje, mekbuk pro-t kertem h lassam mirol is van szo, 'ez is csak egy *nix' jeligere. eletem legrosszabb dontese volt :) valoszinuleg nem voltak megfeleloek az elvarasaim, de szamomra abszolut hasznalhatatlan. ugyanugy csak levelezesre es videokonferenciakra hasznalom, mint a vindozt elotte, annyi kulonseggel h ezt jobb nezegetni osszecsukva. es gepelni sem szeretek rajta. viszont van sejtelmem h akik szeretik, miert, es azt is megertem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák