Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz KROK640 #32065 üzenetére

    Itt alakul egy folytatás :

    Szóval összeállt a gép és szuper (vasárnap késő estére).
    E hét kedden késő este linkelt nekem egy tápot, hogy ő ezt megvenné.
    A táp jó gyártó totál noname ismeretlen modellje. Ezt le is írtam neki. Plusz, hogy tök fölösleges tápot cseréljen, a mostanija is elegendő, és pár hónapos. De ha később gépet akar bővíteni akkor nem árt a plusz erő, bár nem tudom mennyire ajánlott a cucc, utána kéne járni.
    Válasz : Jó, akkor megveszi

    Ma hajnalban jön egy YT videó egy kis házról. Kérdeztem tőle "mit csináljak evvel?". Jajj, hát ő ezt a házat ma megveszi.
    Mondom neki h ez sokkal kisebb mint a jelenlegi háza, és hát ez problémás lehet szerelés és melegedési oldalon is. Nem baj, neki nem kell nagy ház.
    Felvilágosítottam, hogy ebbe egy normál méretű alapalap nem fog beleférni, márpedig az X99-es lapok azok ATX-esek nem micro ATX-esek. A válasz, hogy nem baj, akkor majd vesz másik házat. (igen, ez az az ember akinek 40 rugót 2+ évig tartott részletekben kitokolni)

    Éppen ezt a kommentet írtam, amikor képet küldött, egy zárt dobozról, amiben feltehetően a ház van, és újabb színes ventikről (vajon azok hová mennek?).

    A másik, hogy egyszerűen NEM tudom leszoktatni arról, hogy ne állított telefonnal fotózzon mindent. X+1 alkalommal szóltam neki. "Látszik az így is". jött a válasz. Értem én, hogy a kamerás telefon mellé nem jár fotós suli, de egy minimum szintet jó lenne megütni.

    Egyébként ez a ház csere nagyon jó lesz, remek alkalom arra, hogy elrontson valamit :D Szóval... Stay tuned. :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák