Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    válasz proci985 #36458 üzenetére

    Köszönöm az összefoglalót.
    Mindenkinek köszönöm a véleményét.

    Előre bocsi az unalmas szájtépésért.
    Hogy érted ezt a "kiveszed a dobozból és még nem használható" dolgot? A mókolás amit írsz ,milyen módon kell rajta elvégezni? Az ilyen számítógépre kötött mindenféle root-rom-custom...hókuszpók vagy csak a telefont nyomkodva a különböző widgetek, alkalmazások, értesítések...beállításai? Ha az elöbbi, akkor tényleg nem az én telefonom, ha az utóbbi, akkor azzal azért elboldogulok, annyira nem drága az időm. Szívesen elnyomkodom én a kütyüket csak nem szeretem ezeket a "töltsd le ezt a programot a gépre, indítsd el a mátrixot, kapcsold ki a telót, nyomd hosszan amazt a gombot közben indíts el egy másik programot, írd át a txt-t fájlt, pörögj a fejeden, majd imádkozz hátha nem ad ki semmilyen hibaüzenetet és utána nem merül jobban a telód meg uúgy tudsz vele telefonálni mint elötte....
    Közben megint jött 1-2 hsz. Hopp itt nincs térerő, hopp kicsit leesett és nem kapcsol be, hopp valami böngésző megzabálta az akksit... Tudom, hogy az emberek akkor írnak ha baj van, de azért 6 éve már fórumozok és sztem itt elég sok a gond. Alapvetően odafentről terelgetve vagyok, mert az utóbbi időben összetehetem a két kezem ahogy terelget a sors pályakezdőként meg majdnem minden téren DE másrészről engem ver az isten minden kütyüvel és ha valaki akkor én fixen kifogom azt a modellt amelyiknél nincs térerő, szar az akksi és 20 centiről leesve is rommá törik vagy nem kapcsol be. Tudom ez bármelyik telefonnal megtörténhet, de azért igyekszem a lehetőségekhez mérten jó döntést hozni.
    Azzal is tisztában vagyok, hogy az adott device topicjában rengeteg pozitív véleményt kapok és azt ajánlja mindenki, ezért vagyok különösen fogékony a rossz tapasztalatokra, mert az jobban tükrözi a valóságot.
    Ha úgy döntök, hogy üsse kő, kipróbálom akkor is csak január végén-február elején tudom megvenni, akkor már lehet valóban nem is lesz ( bár én mindig mindent be tudok szerezni, szóval nem hiszem, h akadály lenne, de ki tudja... talán jobb is lenne ha beszerezhetetlen lenne xD ) és ez eldönti a dilemmát. ( Vagy ha az lg g2 bezuhan 100.000 alá ;-)
    Na befejeztem. Elnézést a szófosásért, maradok hű követőtök és még visszatérek ;]

    [ Szerkesztve ]

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák