Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz hudyfiu #58493 üzenetére

    Fogalmam sincs, hogy mással előfordult-e, nálam előfordult és engem ez érdekel. A felhasználásom már totál basic, kevés app van telepítve, amik között nincs kétes eredetű app sem. Ha stabil telefont akarok, akkor használjak stable ROM-t, mint a stock? Amiben szintén van(nak) máig ki nem javított hiba(k)? Miközben trackelek már fényképezni sem merek, nehogy újrainduljon ez a szar. A buherálás sem érdekel, egy fekete hátterem van a desktopon, négy darab ikonnal. De azért egy %-os akku kijelzés azért kurvára beleférne már a stock ROM-ba, így 2015-ben...

    (#58494) fokukac kifogom, ettől nem félek. Nekem is egy fekete 5S kell, mert a 6 nagy, a 6 Plus-t meg inkább hagyjuk. Múltkor láttam egy tini lánynál, nevetségesen festett vele. Nem érdekel, ha drágább. Elegem van a telepítgetésből és szarakodásból, hogy ha egyik hiba megoldódik, van helyette másik. Biztos, hogy az iOS-ben is van hiba, de az talán nem indul újra, ha hirtelen meg kéne örökíteni valamit. Tudom, hogy az iTunes egy szopás lesz, meg a FLAC lejátszás. De inkább kényelmetlenül konvertálgatok Apple Lossless-be, mint hogy basic problémákkal szenvedjek.

    (#58495) lmno ott a pont.

    (#58497) helltp haha, biztos nem fogok kernelekkel még mélyebbre menni. Ha majd felrakom a stock 5.1.x-t, lehet, hogy még rootolni sem fogom.

    Nem hiszem el, hogy már megint belementem ebbe az egészbe. :U

Új hozzászólás Aktív témák