Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crestol

    tag

    Bővebben a készülékkel való problémáimról!
    Én nagyon, de nagyon vártam a készüléket aztán megérkezett! Először 5.0 -val fogadott a rendszer, ami kitűnő volt számomra, majd aznap egy update-t ami 5.1 re frissítette, az volt a legjobb viszont a múlthét vége fele talán nem akarok hazudni kijött egy másik update, amit 5.1.1 re frissíti, és megjött a maga a pokol OTA-n! Az akkumulátort 100%-ról 3 óra mellet leharcoltam 5%-ra, majd utána jöttek a WiFi problémák! Először én a saját kis hálózatomba kerestem a hibát, és ahányszor leharcoltam a router-t mindig jó volt a Wi-Fi amikor egyre gyakrabban csináltam akkor már nem igazán a hálózatot hibáztattam, hanem rájöttem hogy a telefonnal lesz a probléma! Valakinek hasonló jelei? Teszem, hozzá a készüléket, a múlthéten vásároltam!
    Majd elolvastam a garancia a papírt (B-tel.), akkor 3 napos csere garancia megbökte a szememet, így kerestem egy közeli ismerőst, akinek hasonló készüléke van annyi, hogy az övé fekete, és nem piros. Próbálkoztunk minél előbb találkozót összehozni, de nem nagyon sikerült, így a 3.napon amikor már a csere garancia kifutóba volt akkor tudtunk találkozni, megnéztük egy más készülékét, ez azért is fontos mert ő is a (B-tel-től vásárolta), és ilyen kis apróságokra bukkantunk:
    (Megj.: az ő készülékének az S/N száma 407 volt, amíg én nem is S/N számmal hanem C/H számmal rendkelkezem ami pedig 501, mivel a 310 után kiadott készülékeken a hiba javítva lett elméletileg ezeken is, hát nem)
    - Az ő készülékén a gombok masszívak, az enyémen lötyögnek!
    - Az ő készülékének a hátulján az alsó részen LG - D821 szám van addig az én készülékemen egy hosszabb szám sor, és a kiszerelés, hogy 16gb.
    - Aztán jött akkor majom és dúr bele a vízbe, tokot próbálunk, mert ő neki van 1 felesleges és szívesen oda adná, a készüléke rendesen belepasszolt a tokba, és pont tökéletes volt mintha csak szabták volna, az én készülékem viszont még a tokba bele esett, és csúszkált benne (0,5-0,4 mm).

    (A következő lehet, hogy félre értés!!!!!):

    - Ma pedig futtassunk egy AnTuTu-t. és *lő*:

    Mondom ez mi? írja az AnTuTu, hogy Készülékem, és összetudom hasonlítani, egy Google Nexus 5-el!? whut!?

    Én örülök, hogy van fórum, hogy ennyi tulajdonossal tudok kapcsolatban lenni és valakitől, vagy éppen valakiktől (Lehet, hogy pont te vagy épp pont ti) segíteni tud a problémáimon és megtudod nyugtatni! Ha esetleg úgy érzi privátba is írhat még jobban tolerálom! De ide is MINDENKINEK MEGKÖSZÖNÖM ELŐRE A SEGÍTSÉGÉT!

Új hozzászólás Aktív témák