Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YoungOld

    tag

    válasz dkt #1066 üzenetére

    Nekem Desire van, Legend-et csak futólag láttam élőben egy ismerősömnél. Nem hiszem, hogy aksi üzemidőben számottevő (!) különbség lenne. Nagyjából 1 napig bírják, használattól függően. Én is olvastam, hogy a Legend vételi erőssége gyengébb, kérdeztem ismerősömtől, aki azt mondta, hogy eddig neki nem tűnt fel, hogy gyenge lenne, de most, hogy mondom... (hurrá, pszichológia!:DDD ) Szóval szerintem is esélyes, hogy a fémház árnyékol, de itt se számottevő. Viszont e két paramétert figyelembe véve inkább a Desire-t ajánlom, mert szerintem fontosabb a jelerősség, mint hogy pl. 1 órával több az aksi, vagy sem. Desire szerintem még éppen kényelmesen kézbe áll (átlagos kezem van). Kihangosításról nincs összehasonlítási alapom, mert nem szoktam pl. buszon kihangosított telefonon zenét hallgatni :DDD . Egy kihangosított beszélgetésem volt, azzal nem volt gondom.
    Nekem a hátlap levétele nem tetszik, féltem egy kicsit, hogy hosszútávon hogy bírja a rögzítő pöcök. A sokat emlegetett "napfényben nem látszik" vitáról: erős napfényben valóban kicsit problémás, de takarom kicsit a kezemmel és megoldva. Ilyenkor rövid idejű használat a jellemző, szerintem ez belefér. Mert nem napfényben viszont piszok szép képe van.
    Én 7 évnyi Nokia 6310i után váltottam erre, ezért írtam, hogy nincs összehasonlítási alapom. Mondjuk egy zakózsebben jobban elfér, mert laposabb, még ha szélesebb is.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...

Új hozzászólás Aktív témák