Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz #22237440 #13499 üzenetére

    Ha a ROM készítője nem mellékelte, akkor valahonnan fel kellene túrni, esetleg egy kommentet megér az érintett topik. De én azt mondom, hogy ha hiánytalanul működik a telefon (sms, hívás, mobilnet és gps megy a WiFi mellett) akkor nem kell foglalkozni vele.

    Az előző hsz.-ra: Ezért mondtam, hogy igazán 4-nél nagyobb droid-ot nem érdemes, véleményem szerint a "kiherélt" 4 még szó-szó elmegy rajta, de nem azokhoz készült a vas. És nem azokhoz a vasokhoz az újabb droid-ok.
    Szerintem ezt a készüléket 2.-nak, vagy backupnak érdemes megtartani, ha működik, esetleg "játszósnak", de ha mindenképp újabb droid élményre vágysz, akkor újabb készülék javasolt. Ha rám hallgatsz, akkor 2GB-s RAM alá nem mész, tapasztalatból mondom, hogy az újabbakhoz annál kevesebb RAM már kevés. (app bezárások a háttérben (pl. index app olvasás közben bezárja a hallgatott spotify-t, stb.), ikonok állandó újra rajzolása (bár ez UI és launcher függő), stb...) Tekintve, hogy az appok is többet esznek a plusz szolgáltatások, fícsörök használata miatt, hiába eszik keveset a droid. És akkor az UI/lancher-hez szükséges dolgok futásáról (Touchwiz, EMIU, Sense, stb.) nem is beszéltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák