Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Xaels #18815 üzenetére

    rígel, Xaels: Pontosítanék mert látom nem jött le ami szerettem volna... Feltevés volt amit írtam! És azt is leírtam hogy milyen esetben lenne jó, de azt hittem hogy kinézitek belőlem hogy ezt annak tudatában írom hogy gyakorlatban soha sem jöhetne létre, ilyen feltételek mellett, de az tény hogy még 1x hangsúlyozom ilyen feltételek mellett és a Samu marketingjével több ember jutna jóhoz!!! A nexust a frissítések miatt írtam kivételnek mert van aki jobb szereti előbb megkapni akár BETA test akár nem. :)

    Higgyétek el, én örülnék a legjobban ha a HTC szárnyra kapna és beérné a Samsungot, (pedig "csak" 2 telefonom volt tőlük eddig Desire és One X, de amíg ők vannak továbbra sem szeretnék más utat választani) de ha ez nem történne meg akkor tényleg az ASUS lenne a legjobb "befogadó", (PC, Notebook, és alkatrészek terén is mindig megbízhatóak voltak, és szeretem is ezért) pláne amit mostanában csinálnak, pl, Padfone2, TransformerPrime, hogy csak ezt a területet említsük, és minden termékük letisztult mínőségi, az a minőségérzet mint a HTC, nem pedig gagyi műanyag. Egyértelmű az ASUS! :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák