Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simico

    aktív tag

    válasz boksz #19231 üzenetére

    Nálam nem csak szomorú, hanem egyenesen gyalázatos. Tegnap kikapcsolt szinkronizáció mellett estére teljesen lemerült úgy, hogy gyakorlatilag egész nap alvásban volt, összesen 10 percet volt bekapcsolva (sűrű melós nap volt, nem volt idő telefonnal bohóckodni). A Kernel volt az egyetlen kiugró fogyasztó, illetve a Maps 1842-szer ébresztette fel a telefont!! Csak összehasonlításként: ugyanilyen körülmények között ICS-vel 3 napig ment.
    Ma reggelre is 6 óra alvás alatt 10%-ot merült, ez ICS-vel 1% szokott lenni. Mire bejöttem melóhelyre, a 45 perces út alatt további 3%-ot merült a kabátzsebben aludva. Nonszensz!

    Ez lenne az energiatakarékosabb JB? Újraindítás megvolt, beállítások ugyanazok mint ICS-n, stb. Ha erre nem találok megoldást és az ICS-t sem lehet egyszerűen visszarakni BL nyitás nélkül, akkor azt hiszem hamar búcsút veszek a HOX-tól. Én nem igazán vártam a JB-t, de azt se gondoltam volna, hogy ez ennyire szar lesz összességében... mert nem igazán látok benne sok hasznos plusz dolgot, számomra viszont több dologban is visszalépés. Már értem, hogy cseh kolléga ismerőse miért gyalultatta le ezt a telefonjáról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák