Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simico

    aktív tag

    Egy érdekes problémába futottam bele.

    Még anno a telefon megvétele után letiltottam a beépített Tasks és Notes alkalmazásokat, mivel más programokat használtam/ok erre a két feladatra. Most viszont valamit ki akartam próbálni velük, de nem tudom engedélyezni egyiket se: ki van szürkítve az Enable gomb mindkettőnél. Érdekes módon a hozzájuk tartozó widget-eket simán tudom engedélyezni és tiltani, kirakni természetesen ezeket se tudom, "Application is not installed" hibaüzenet jön.

    Ha TC-vel benézek a /system/app könyvtárba akkor ott van a MyTask.apk (és MyTask.odex) és a HtcNotes.apk (és HtcNotes.odex) is, tehát maguk az alkalmazások ott vannak a telefonon. De miért nem tudom őket ismét engedélyezni a beállításokban?? :F

    Most nézem, hogy a Stocks is dettó ugyanez, annál is le van tiltva az Enable gomb. E három kivételével minden más alkalmazást újra tudok engedélyezni (ezeken kívűl csak a közösségi vackok és a számológép volt/van tiltva, illetve két általam utólag feltett progi). Újraindítás megvolt, nem használt.

    Találkozott valaki ilyennel? Ötlet? Gyári ROM a legutolsó 3.18.401.1 verzión. Csak ezért nem fogok HR-t csinálni és elveszteni egy csomó beállítást meg adatot.

    Egyébként még azt vettem észre, hogy ezzel a legutolsó frissítéssel sokkal érzékenyebb lett nálam az érintőképernyő. Elég gyakran hozzá se érek a kijelzőhöz és már érintésnek veszi, illetve az érintést duplának vagy a görgetést többszörös érintésnek. Jóval érzékenyebb mint a frissítés előtt.

Új hozzászólás Aktív témák