Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz berik899 #29029 üzenetére

    Köszönöm a bizalmat! :R

    (#29028) zerge861: A gyerekbetegségeit mondhatni kinőtte a One X, de sajnos a sárguló kijelző nem egyértelműen gyerekbetegség. berik899 fórumtárs tőlem vette a One X telót, amiről pár sorral feljebb írja, hogy besárgult. Azonban abban a telefonban vadonat új panel és LCD van, mivel mindent cseréltek a szervizben, szóval nem beszélhetünk kezdeti hibáról. Ugyanakkor nem olyan nagy arányú a besárgult kijelző, hogy ettől tartani kellene.
    Használt telót venni mindig lutri. Láttam már elég sok One X és S készüléket, köztük olyanokat, hogy el nem hinnéd milyen borzalmas állapotban voltak. A gyári garanciáról sem tudhatod, hogy él-e a telefonra, vagy sem, mert a hátlap levétele nélkül nem látod, hogy a void címke sérült-e, vagy sem. Ez sok esetben már csak a szervizben derül ki, amikor visszautasítják a javítást.
    Kicsit magam ellen beszélek, mert napokon belül én is eladok majd két One X telót, de én garantált, hogy csak olyat fogok eladni, amit magam is nyugodt szívvel megvennék. (reklám off :B )

    (#29033) Töpi: Sajnos ma másodszor kell cáfoljalak, berik899 példája bizonyítja, hogy cserélt alkatrész is besárgulhat.

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák