Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kismaci

    tag

    válasz <Attila> #3014 üzenetére

    Szerintem "rizikózz".
    Vagy várj még pár hetet-egy hónapot, ha van türelmed és kitartásod.

    Hajlamos vagyok egyetérteni rígel kollégával, aki azt mondta, hogy az első tulajok gyakorlatilag béta tesztelők, az első szériák, amik lejönnek gyártástechnológia-sorrend-stb. szinten szintén teszt készülékek - de eladják.

    Nekem az a rettentő döbbenetes, hogy tényleg mintha súlyosbodott volna. Nálam a HD2-nél annyi volt, hogy nem TÖKÉLETESEN szerelték össze a kicsikét, nem volt teljesen totál vízszintes a kijelző a telefonon, az egyik oldalon a gomboknál kisebb volt a perem. Ez a használatot egyáltalán nem befolyásolta, szóval nem maceráltam. (Plusz: a nővérem is vett egyet, az tökéletes volt, de legalább nem volt egyforma).

    De ilyen és ennyi hibát nem olvastam - ez lehet, hogy tényleg az van, amit rígel ír, hogy erőltetetten mennek a dolgok... szerintem ez helytelen metód.

    (#3020) buci30:

    Nos... egy HTC fórumon teljesen objektív véleményt ne várj, de:

    Anyaghasználat: HTC (igényesebb, minőségibb anyaghasználat)
    Tárhely: Samu (többféle belső tárhely és bővíthető)
    Akksicsere: nem tudom cserélhető-e a samuban. ha igen és neked fontos: Samu. (A HTC-ben nem cserélhető)
    Kijelző: HTC (elég egyértelműnek tűnik, összehasonlításkor is, színhűségben is, napfénynél is jó, és nem pentile mátrix)
    Proci: szerintem HTC. Többek között a készenléti ötödik mag miatt is.

    All-in-all: te döntesz, neked mi fontos. Ha lényeges a tárhely ÉS fontos a minőségi anyaghasználat is (a 1X mellett hipergagyinak látszik a Samu), na EKKOR vagy bajban! Ugyanis az akksiidő semmivel se rosszabb a 1X-nél, mint bármely más okostelefonnál. :)
    Remélem, tudtam segíteni! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Ronda és fiiiinom!

Új hozzászólás Aktív témák